+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

" title="phone" alt="phone">

Aveți o întrebare despre produsele noastre?

Aveți sugestii, observații pe care doriți să le trimiteți?
Contactați-ne completând formularul de mai jos și veți primi un răspuns cât mai curând posibil.
 

BENCECU DE JOS, NR. 187
jud. Timiș, postal code 307326
România

+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

Unitate de control HCE600

Cod produs: HCE600

Brand: CHC NAV

Cere Ofertă
MasterCard Visa
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Comenzile peste 500 de lei beneficiază de transport gratuit. Taxa standard de livrare este 20 de lei, iar pentru zonele care nu se află în raza de acoperire a curierului costul poate fi mai mare
Retur - 14 zile
Retur - 14 zile
Orice produs achiziționat online poate fi returnat, legal, în termen de 14 zile, cu mențiunea că plata transportului la returnare îi revine clientului. Produsul nu trebuie să prezinte urme de uzură.
Ai nevoie de ajutor?
Ai nevoie de ajutor?
Pentru orice nelămurire legată de o comandă sau doriți să verificați disponibilatea unui produs, vă stăm la dispoziție prin email roboscan3d@hotmail.com sau telefonic la unul din numerele +40723280392

Descriere Specificații produs Recenzii

PLATFORMĂ PUTERNICĂ PENTRU COLECTAREA DATELOR PE TEREN

HCE600 dispune de un puternic procesor Helio MTK 6762 cu opt nuclee care oferă cea mai bună performanță, funcționează cu 50% mai rapid și consumă cu 25% mai puțină energie decât predecesorii săi. Sistemul de operare Android 10 permite gestionarea fluidă a desenelor CAD și afișarea hărților de bază. Memoria LPDDR4 de înaltă performanță transferă datele mai rapid, oferind încărcări instantanee ale fișierelor de proiect mari. HCE600 vine cu un modem celular 4G încorporat pentru o conexiune la internet stabilă și fiabilă și include o versiune de încercare de 90 de zile a aplicației de topografie și cartografie LandStar 7 cu servicii cloud integrate pentru a partaja date și a oferi asistență de la distanță cu un singur clic, de oriunde.

CONCEPUT PENTRU FORȚA DE MUNCĂ MOBILĂ

HCE600 are o grosime de numai 1,54 cm și o greutate de numai 345 g, ceea ce îl face să fie cel mai ușor dispozitiv portabil ultraușor pentru aplicații de topografie și cartografiere. Bazat pe un design ergonomic optimizat pentru utilizarea pe teren, mânerul său cu o singură mână asigură o manevrare excelentă și o operare mai ușoară. O tastă de comandă rapidă personalizabilă pe partea sa laterală permite măsurarea într-un singur pas pentru introducerea rapidă a datelor. Durata de viață a bateriei de o zi întreagă asigură o colectare neîntreruptă a datelor pe teren.

ECRAN HD+ BRILIANT

Ecranul HD+ de 5,5 inchi cu luminozitate ridicată face ca vizualizarea proiectelor dvs. să fie mai cuprinzătoare și mai intuitivă. Proiectele de topografie complexe, hărțile de bază DXF și tabelele de date sunt afișate cu mai multe detalii pentru a îmbunătăți experiența de vizualizare. Cu o luminozitate de până la 500 de nits, datele dvs. rămân întotdeauna ușor de citit pentru operațiuni în orice condiții meteorologice, fie în lumina directă a soarelui, fie într-o zi ploioasă. Proiectele și hărțile sunt accesibile în mediul dvs. de lucru, permițându-vă să vă concentrați asupra sarcinilor dvs. în cel mai eficient mod posibil.

PERFORMANȚĂ EXTINSĂ PE TEREN

Afișajul din sticlă HCE600 Asahi DragonTrail™ este ultra-rezistent și rezistent la zgârieturi, asigurând performanțe pe termen lung și o protecție excelentă împotriva uzurii zilnice sau a căderilor accidentale de până la 1,5 m. Certificarea MIL-STD 810 și clasificarea IP67 asigură durabilitatea și fiabilitatea extremă în mediile tipice de topografie și șantiere de construcții. Algoritmul de fuziune a busolei cu nouă axe și a giroscopului corectează erorile datorate interferențelor magnetice pentru a oferi informații precise privind direcția. Aplicațiile topografice obișnuite, cum ar fi măsurătorile GNSS RTK de trasare, sunt întotdeauna efectuate cu o eficiență mai mare.

Brand: CHC NAV

Categorie: Handheld

Niciun review
Unitate de control HCE600-review
Unitate de control HCE600
0 review-uri
Adaugă review
Produse similare
Unitate de control HCE600-img
Unitate de control HCE600
Detalii
Unitate de control LT700H RTK Tablet-img
Unitate de control LT700H RTK Tablet
Detalii
Unitate de control LT700-img
Unitate de control LT700
Detalii
Unitate de control LT800H RTK Tablet-img
Unitate de control LT800H RTK Tablet
Detalii