+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

" title="phone" alt="phone">

Aveți o întrebare despre produsele noastre?

Aveți sugestii, observații pe care doriți să le trimiteți?
Contactați-ne completând formularul de mai jos și veți primi un răspuns cât mai curând posibil.
 

BENCECU DE JOS, NR. 187
jud. Timiș, postal code 307326
România

+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

Termeni si conditii

Home / Termeni si conditii
72.jpg
Va rugăm sa citiți acești termeni si condiții cu atenție pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor si a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.
In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.3dteam.ro, Roboscan își rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment conținutul acestuia, precum si Politica de confidențialitate, Termenii si condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, va rugăm sa vizitati periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

Drepturi de autor
Roboscan garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.3dteam.ro , în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROBOSCAN fără acordul prealabil scris al acesteia.
Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC ROBOSCAN SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările si completările ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea parțială sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepsește conform legilor in vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastra sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.
 
Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului
In vederea utilizării serviciului, sunteți de acord sa furnizați informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră.

Plata si livrarea produselor
Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. În momentul livrării, o persoana cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.
Orice comanda va fi livrată in limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta sa fi fost confirmată de catre ROBOSCAN. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24-48 de ore de la momentul plasării comenzii.
Livrarea se face prin rețeaua de distribuție TNT sau Fan Courier, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comanda se face de către ROBOSCAN SRL.

Daca preferați o altă firmă de curierat, vă rugăm sa ne comunicați atunci âand lansați comanda! Plata produselor comandate prin ROBOSCAN se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plată/transfer bancar in avans sau plata cu cardul la sediu sau online.
Plata in numerar* se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.
Plata prin ordin de plată se face in baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plății către ROBOSCAN .

Returnarea produselor achizitionate la distanta
Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanța sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.
Conciliere

In cazul in care aveti o nemulțumire in legatură cu produsele sau serviciile oferite de ROBOSCAN , va rugăm sa ne adresati un e-mail pe adresa roboscan3d@hotmail.com . Orice conflict apărut intre clienți și companie se incearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin întelegere intre cele doua părti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecata române, conform legislației in vigoare.