+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

" title="phone" alt="phone">

Aveți o întrebare despre produsele noastre?

Aveți sugestii, observații pe care doriți să le trimiteți?
Contactați-ne completând formularul de mai jos și veți primi un răspuns cât mai curând posibil.
 

BENCECU DE JOS, NR. 187
jud. Timiș, postal code 307326
România

+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

CPS GNSS Network

Cod produs: 8001000035_

Brand: CHC NAV

Cere Ofertă
MasterCard Visa
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Comenzile peste 500 de lei beneficiază de transport gratuit. Taxa standard de livrare este 20 de lei, iar pentru zonele care nu se află în raza de acoperire a curierului costul poate fi mai mare
Retur - 14 zile
Retur - 14 zile
Orice produs achiziționat online poate fi returnat, legal, în termen de 14 zile, cu mențiunea că plata transportului la returnare îi revine clientului. Produsul nu trebuie să prezinte urme de uzură.
Ai nevoie de ajutor?
Ai nevoie de ajutor?
Pentru orice nelămurire legată de o comandă sau doriți să verificați disponibilatea unui produs, vă stăm la dispoziție prin email roboscan3d@hotmail.com sau telefonic la unul din numerele +40723280392

Descriere Specificații produs Recenzii

Cadrul software modular CPS oferă stabilitate și scalabilitate extremă a serviciilor dvs. de corecție RTK. Modulul CHCStream transmite datele brute GNSS de la stațiile de referință GNSS către CPS Software Core care calculează corecțiile RTK, asigură controlul calității în timp real și gestionează abonamentul utilizatorilor. Modulul CPSCaster oferă utilizatorilor unificați acces la rețelele RTK disponibile. CPSWEB asigură o platformă cuprinzătoare de gestionare a utilizatorilor, inclusiv LBS, plan de date, abonament online și gestionare front-end a rețelelor GNSS.
Modulul de control al calității CPS monitorizează calitatea datelor GNSS în timp real pentru fiecare stație de referință. Modulul de stocare a datelor convertește datele brute GNSS de la fiecare stație de referință în date RINEX sau binare. Modulele avansate de corecții GNSS calculează corecții optimizate RTCM RTK.
CPS integrează toate constelațiile GNSS -GPS, GLONASS, Galileo și BeiDou- pentru a oferi utilizatorilor servicii de poziționare complete GNSS RTK. CPS este compatibil cu toate modelele standard de receptoare GNSS din industrie.
Configurarea rețelei RTK este simplificată cu consola de administrare bazată pe web CPS. CPS Web este construit în jurul a șapte module: configurarea rețelei RTK, alerte SMS sau e-mail, gestionarea utilizatorilor, subscripția abonamentelor, inclusiv pachete de servicii, monitorizare în timp real a stației de referință, gestionarea datelor GNSS și un sistem de localizare (LBS) pentru a monitoriza utilizatorii în timp real.

Brand: CHC NAV

Categorie: Software procesare date brute

Niciun review
CPS GNSS Network-review
CPS GNSS Network
0 review-uri
Adaugă review
Produse similare
Landstar 7-img
Landstar 7
Detalii
CGO 2-img
CGO 2
Detalii
Landstar 8-img
Landstar 8
Detalii
CPS GNSS Network-img
CPS GNSS Network
Detalii