+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

" title="phone" alt="phone">

Aveți o întrebare despre produsele noastre?

Aveți sugestii, observații pe care doriți să le trimiteți?
Contactați-ne completând formularul de mai jos și veți primi un răspuns cât mai curând posibil.
 

BENCECU DE JOS, NR. 187
jud. Timiș, postal code 307326
România

+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

O demonstrație a Apache6 USV pentru Direcția Generală de Gospodărire a Apelor (OVF) din Ungaria

Home / Blog / O demonstrație a Apache6 USV pentru Direcția Generală de Gospodărire a Apelor (OVF) din Ungaria
O demonstrație a Apache6 USV pentru Direcția Generală de Gospodărire a Apelor (OVF) din Ungaria
adaugat 22 Apr 2021
Distribuie
Pe 8 decembrie 2020, Departamentul Serviciului Tehnic de Date Spațiale a organizat un atelier de o zi la Kis-Balaton, cu participarea Consiliului Trans-Dunărean al Apei. În cadrul acestui eveniment, CHC Navigation și Norbit Ungaria (un furnizor global de sonare multibeam) au desfășurat o demonstrație pentru a prezenta capacitatea Apache6 USV pentru Direcția Generală Gestionarea Apelor (OVF).

Cum poate crește productivitatea utilizarea dronelor în sondajul marin?

În timpul demonstrației în direct, experții CHC Navigation și Norbit au prezentat caracteristicile, funcționarea și rezultatele măsurătorilor avansate de sondare batimetrică cu drone marine fără pilot. Apache6 USV este ușor de instalat și de utilizat. Cântărind doar 15 kg, doi operatori pot face față majorității condițiilor de instalare la distanță.

La fel ca o dronă aeriană, Apache6 are o funcție de întoarcere automată și folosește radar sonic (sonar) pentru a evita obstacolele. Modul său de inspecție complet autonom este alimentat de tehnologia absolută liniară CHCNAV, astfel încât nava urmează o traiectorie predeterminată chiar și în condiții de curent nefavorabile.

Ediția 2020 a Apache6 USV (navă de suprafață fără pilot) a fost lansată în mai 2020. Acesta combină un senzor dual de poziționare și direcție GNSS, o atitudine stabilă și fiabilă a corpului și o unitate de măsurare inerțială (IMU). Unitatea de control GNSS / INS a CHCNAV menține o precizie ridicată în timpul întreruperilor tranzitorii GNSS, asigurând supravegherea neîntreruptă în timp ce trece sub poduri.

Cum poate scannerele LiDAR să extindă limitele aplicațiilor de sondaj marin?

În plus față de inspecțiile batimetrice 3D, dronele marine sunt utilizate pentru poziționarea obiectelor subacvatice, construcția de porturi, instalații offshore, arheologie subacvatică, salvare marină și eliminarea epavelor. Seria CHCNAV Apache USV este echipată cu un sondă de ecou performantă cu un singur fascicul sau multibeam și poate fi completată cu un LiDAR de suprafață pentru a crea un sondaj 3D combinat de mare precizie marină și terestră într-o singură trecere, cum ar fi pentru sondaje portuare și fluviale cu evaluare a înălțimii.