+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

" title="phone" alt="phone">

Aveți o întrebare despre produsele noastre?

Aveți sugestii, observații pe care doriți să le trimiteți?
Contactați-ne completând formularul de mai jos și veți primi un răspuns cât mai curând posibil.
 

BENCECU DE JOS, NR. 187
jud. Timiș, postal code 307326
România

+40723280392
roboscan3d@hotmail.com


Date fiscale
CUI: RO26163117
Număr de înregistrare: J35/2076/2009

Stație iBase GNSS

Cod produs: 8008000040_

Brand: CHC NAV

Cere Ofertă
MasterCard Visa
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Comenzile peste 500 de lei beneficiază de transport gratuit. Taxa standard de livrare este 20 de lei, iar pentru zonele care nu se află în raza de acoperire a curierului costul poate fi mai mare
Retur - 14 zile
Retur - 14 zile
Orice produs achiziționat online poate fi returnat, legal, în termen de 14 zile, cu mențiunea că plata transportului la returnare îi revine clientului. Produsul nu trebuie să prezinte urme de uzură.
Ai nevoie de ajutor?
Ai nevoie de ajutor?
Pentru orice nelămurire legată de o comandă sau doriți să verificați disponibilatea unui produs, vă stăm la dispoziție prin email roboscan3d@hotmail.com sau telefonic la unul din numerele +40723280392

Descriere Specificații produs Recenzii

Stația GNSS iBase este o stație GNSS RTK all-in-one. Gata cu cablurile sau bateriile externe. Nu este nevoie să luați multe accesorii, ceea ce duce la o utilizare mai ușoară. Simplitatea procesului de configurare îmbunătățește eficiența muncii de cel puțin 3 ori în comparație cu soluțiile convenționale radio externe. Dincolo de o simplă stație GNSS, iBase include și un modem 4G pentru transmiterea corecțiilor GNSS prin server TCP / IP.
Designul electronic iBase GNSS reduce semnificativ necesarul de energie fără a sacrifica performanțele modemului UHF. Cele două baterii de mare capacitate asigură până la 12 ore de funcționare continuă la transmiterea corecțiilor RTK la puterea de 5 wați. Cu o acoperire UHF de până la 8 km în operațiuni tipice de măsurat și până la 5 km în condiții dificile, cum ar fi zonele împădurite și suburbane.
Tehnologia GNSS de ultimă generație cu 624 canale utilizează GPS, GLONASS, Galileo și BeiDou. IBase GNSS integrează tehnologia de ultimă oră a antenei GNSS și algoritmi de atenuare multipath pentru a se asigura că corecțiile GNSS de cea mai înaltă calitate sunt transmise roverelor GNSS.
Baza este receptorul de bază GNSS pe care te poți baza, indiferent de mediul tău de lucru. Designul său industrial îndeplinește standardul strict IP67 pentru protecția pătrunderii apei și a prafului. Nivelul de protecție la impact IK08 extinde și mai mult durata de viață a receptorului iBase GNSS, permițându-i să reziste la căderile accidentale de la înălțimea unui trepied pe o suprafață dură.

Brand: CHC NAV

Categorie: Receptor GNSS cu modem radio intern

Niciun review
Stație iBase GNSS-review
Stație iBase GNSS
0 review-uri
Adaugă review
Produse similare
Receptor GNSS i89-img
Receptor GNSS i89
Detalii
Stație iBase GNSS-img
Stație iBase GNSS
Detalii
Receptor GNSS i80-img
Receptor GNSS i80
Detalii
Receptor GNSS i90 PRO-img
Receptor GNSS i90 PRO
Detalii